Čemu vděčíme za to, že se v marvelovských filmech začaly objevovat milované potitulkové scény?

Jak k tomu došlo?

U komiksových filmů jsme si zvykli, že se v nich objevují mezititulkové a potitulkové scény. Ty se staly natolik nedílnou součástí komiksového žánru, že jsou diváci naštvaní, pokud se v některém projektu neobjeví.

Naštěstí ve filmech od Marvelu jsou v podstatě jistotou. Ale jak k tomu vůbec došlo? To odhalil šéf Marvel Studios Kevin Feige:

"No, začalo to určitě se Samuelem Jacksonem v první Iron Manovi. To je určitě to, jak k tomu došlo, vždy se mi podobné věci líbily, ať už to bylo ve Ferris Bueller nebo Vládcích vesmíru. Jako filmový nerd jsem nikdy nechtěl, aby to skončilo. Nechtěl jsem mít tuhle zkušenost... ať už byl film dobrý nebo špatný, šlo o zkušenost z toho, že jsem byl v kině. Nechtěl jsem, aby to skončilo. Takže jsem v něm chtěl sedět i během titulků. Má mamka to chtěla také."

A nakonec to skončilo tak, že málokdo opustí sál předtím, než se vypne projektor. Marvel si na potitulkových scénách dává záležet, vždyť takoví Guardians of the Galaxy Vol. 2 jich mají celkem pět (a dokonce jich mělo být šest) a i to se možná zdá někomu málo.

SOUVISEJÍCÍ: O ČEM MĚLA BÝT ŠESTÁ POTITULKOVÁ SCÉNA VE STRÁŽCÍCH GALAXIE VOL. 2?

Jaká je vaše nejoblíbenější potitulková scéna?

Zdroj: Slash Film

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat