Živí mrtví: Předběhne seriál dějově komiks?

Co na to tvůrce?

V případě hitové fantasy Hra o trůny jsme svědky toho, že seriálová verze předběhla knižní podobu. Ale jak to bude v případě Živých mrtvých? Je v dohledné budoucnosti možné, že seriál překoná komiks? Na to odpovídal spolutvůrce komiksu i seriálu Robert Kirkman:

"Nevím, jestli se někdo posadil a spočítal si to, ale seriál dotahuje komiks velmi pomalu. Rozšiřujeme občas příběh a pak rychle navážeme na komiks a pak zase na moment zpomalíme a přidáme spoustu materiálu, který není v komiksu. Tím pádem nehrozí, že k tomu v blízké budoucnosti dojde."

To asi není překvapením, seriálová podoba má velmi v oblibě "výplňové" epizody, ve kterých se jednoduché zápletky řeší 45 minut, takže se asi ani nedalo předpokládat, že televizní verze dožene kreslenou, která se aktuálně blíží k hranici 170 dílů a seriál zatím čerpá z událostí, které se odehrávají někde kolem 110 až 120 dílů. Komiks má tedy slušný náskok.

Jinak řečeno, seriáloví tvůrci mají stále ještě z čeho čerpat a nemusejí si zápletky cucat z prstu (i když to občas i tak dělají).

Čtete komiksovou předlohu?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat