V budoucnu budou Strážci Galaxie pro marvelovské filmové universum mnohem důležitější

Prozradil to Kevin Feige.

Guardians of the Galaxy se stávají čím dál zvučnější značkou. Jejich první díl zabodoval, pokračování bude bezpochyby také velmi výdělečné, navíc se Strážci objeví v Avengers: Infinity War a jak to tak vypadá, v budoucnu budou mít v marvelovském filmovém universu čím dál větší roli. Prezident Marvel Studio Kevin Feige prohlásil:

"Myslím, že je ještě brzy říct, jak to bude vypadat. Domnívám se, že věci budou velmi odlišné, ale myslím, že po dřívějších diskusích, které jsem měl s Jamesem (James Gunn, režisér Guardians of the Galaxy, pozn. redakce) o třetím dílu a následujících filmech a o tom, co nazýváme ´Cosmic Universe´ a postavách Strážců, tak to zní opravdu zajímavě. To je také důvod, proč se tomu upsal a my to oznámili ještě před premiérou druhých Strážců Galaxie."

Vlastně to není až takové překvapení. Asi jste si začali všímat toho, že "stará" garda se malinko stahuje do pozadí a prostor dostávají nová jména jako Doctor Strange nebo právě Strážci Galaxie. A byť mám původní hrdiny rád, tak mi vůbec nevadí, že pozornost bude věnována i jiným postavám.

SOUVISEJÍCÍ: BEZ STRÁŽCŮ GALAXIE BY MOŽNÁ NEVZNIKL DOCTOR STRANGE A AVENGERS: INFINITY WAR BY BYLI JINÍ

Druzí Strážci budou mít premiéru 4. května, Avengers: Infinity War pak 3. května 2018.

Máte Guardians of the Galaxy rádi?

Zdroj: Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat