Bez Strážců Galaxie by možná nevznikl Doctor Strange a Avengers: Infinity War by byli jiní, prozradil šéf Marvelu

Jak to?

Guardians of the Galaxy (2014) byli hodně svérázným filmem, šlo o netradiční komiksovou podívanou, která byla pestrá, vtipná, uvolněná, ale především zábavná. Ovšem bylo vcelku riskantní rozhodnutí, natočit projekt s mluvícím mývalem nebo stromem.

SOUVISEJÍCÍ: JAK SE RECENZENTŮM LÍBÍ DRUŽÍ GUARDIANS OF THE GALAXY?

Nakonec to ale dopadlo skvěle a první díl vydělal pěkných 773,3 milionů dolarů. A díky tomuto úspěch Marvelu "narostly koule" a přestal se bát dělat odvážné kroky. Prozradil to šéf Marvel Studios Kevin Feige:

"...úspěch Strážců určitě zvedl naše sebevědomí, abychom pokračovali ve vydávání se zábavnými a podivnými směry a myslím, že to vedlo k Doctoru Strangeovi a určitě to nakonec vedlo k věcem, které děláme v Infinity War. Jak dobře víte, adaptovali jsme komiksy, které nabízely různé typy zábavných, šokujících, skvělých příběhových linií, které jste neviděli v žádném jiném filmu, dokud jsme se nevydali trochu pod povrch s Thorem a ještě více s Avengers. A také trochu s dimenzí quantum realm v Ant-Manovi. Byli to opravdu Strážci a poté Strange a teď druzí Strážci, kteří nám napověděli, ´Dobře, publikum s námi díky tomu zůstane."

Tak to asi máme být Guardians za co vděční. Bez nich by zřejmě marvelovské universum nevypadalo tak, jak vypadá nyní. A to by byla škoda.

Líbí se vám filmy ve stylu Strážců nebo jsou pro vás už moc rozjuchaní?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat