Objeví se Rock v Muži z oceli 2? A proč jeho komiksová postava Black Adam dostala vlastní film?

Dwayne Johnson o komiksovém světě.

Dwayne "Rock" Johnson patří k největším hvězdám stříbrného plátna současnosti. A není tak divu, že ho společnost DC obsadila do svého filmu Shazam, kde měl herec ztvárnit záporáka Black Adama (respektive antihrdinu, bylo naznačeno, že Black Adam nebude klasický padouch).

Jenže to bylo před pár lety a od té doby došlo ke změně a Black Adam nakonec pravděpodobně dostane samostatný film. Co vedlo k tomuto rozhodnutí? To vysvětlil právě Dwayne:

"Měli jsme skvělou diskusi s Geoffem Johnsem z DC. Aktuálně je to opravdu zábavná a skvělá doba pro DC, protože budují svůj svět. Vidíme to s Wonder Woman a Aquamanem. A máme připravených pár dalších překvapení. A co jsme se rozhodli udělat je vytvořit plán, ve kterém bude mít Black Adam vlastní film a Captain Marvel/Shazam vlastní film. Tímto způsobem budujeme vlastní svět a pak se v určitou dobu sejdeme."

Dalo se očekávat, že Black Adam dostane vlastní film, ale spíše se předpokládalo, že až poté, co se objeví ve filmu Shazam. Nakonec je tomu trochu jinak a Black Adam bude mít vlastní sólovku ještě předtím, než se na plátně utká se Shazamem.

Zatím ale není jasné, kdy by mi mohl mít film Black Adam premiéru. U Shazama je datum známo (pokud tedy stále platí, zaznívají zvěsti, že film bude poslán k ledu), mělo by to být 5. dubna 2019.

Samozřejmě je tu ale možnost, že Black Adama uvidíme i v jiném filmu, přece jen DC se nevyhýbá tomu, že než natočí sólovku jednotlivých hrdinů, tak je představí v jiných projektech (byť třeba jen na pár vteřin).

Nedávno se dokonce objevila spekulace, že by měl být Black Adam k vidění v Muži z oceli 2. A dokonce se prý zvažuje, že by mohl být ústředním záporákem.

Nicméně, spíše to vypadá, že pokud se ve filmu ukáže, tak půjde jen o cameo. Ale jasné je jedno DC/Warner Bros. mají pro Black Adama velké plány.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat