Komiksový král Stan Lee prozradil, proč je Spider-Man sirotek. A tuhle odpověď jste asi nečekali

Nečekaný důvod.

Spider-Man je sirotek, vychoval ho strýček Ben a především tetička May. A možná vás zajímá, proč se tvůrce Pavoučího muže Stan Lee rozhodl udělat z Petera Parkera sirotka. Režisér Amazing Spider-Mana (2012) Marc Webb se ho právě na důvod zeptal a takhle to vypadalo:

"Je to nejchytřejší muž. Je opravdu brilantní, myslím tím, že je nesmírně nadaný. Samozřejmě je to mistrovský vypravěč a mistr postav. Zahrál to tak trochu vtipně, je to zábavný chlapík, ale pokud dojde na podrobné vyprávění příběhu, disponuje neuvěřitelně sofistikovaným porozuměním tomu, jak dát příběh dohromady. Pamatuji si, že jsem se ho zeptal, ´Mám pár otázek.´ Mou největší bylo, proč jsou všichni superhrdinové sirotci. Víte, Spider-Man, Superman, Harry Potter, všichni jsou sirotci! A on se nad tím zamyslel a říká, ´Nevím!´ ´Dobře, tak proč jste udělal z Petera Parkera sirotka?´ A on říká, ´Moc jsem nad tím nepřemýšlel. Proč jsem chtěl, aby vypadl z baráku!´

Člověk vlastně neví, co k tomu dodat. Je to velmi svérázný důvod, ale proč ne. Jistá je jedna věc, Spider-Man je jednou z nejoblíbenějších komiksových postav a to i díky své minulosti, takže Stanova rozhodnutí byla očividně správná. 

Třetí pokus o převedení Spider-Mana na stříbrná plátna s podtitulem Homecoming uvidíme už 6. července.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat