Komiksové střípky: Vin Diesel chce vlastní film Groota, Chris Pratt ve vtipném videu a uvidíme Stana Lee v seriálu X-Men?

Komiksové orgie.

Už za pár dnů, konkrétně 4. května, se dočkáme druhého (a podle všeho povedeného) filmu ze série Strážci Galaxie. A jak určitě víte, jednou z hlavních postav je živoucí strom Groot, kterého hraje (namlouvá) Vin Diesel. A právě tento herec volá po tom, aby tahle postava dostala vlastní film:

"James Gunn vždy chtěl natočit film s Rocketem a Grootem. A vím, že Disney chce být úspěšný. A nejúspěšnějším plakátem Disneyho budoucnosti je plakát, na kterém je ´Groot vs. Hulk.´ Svět se nemůže dočkat, až to uvidí."

Možná se nemůže dočkat, ale jen tak to nebude. Podobný projekt zatím není v plánu. I když to není úplně vyloučené, Guardians of the Galaxy se stávají jedněmi z hlavních hráčů v universu Marvel.

A vlastní film by si určitě zasloužil i Star-Lord. Toho ztvárňuje Chris Pratt a právě tenhle sympaťák pobavil novým videm, ve kterém ukazuje své nejoblíbenější rekvizity ze Strážců Galaxie Vol. 2.

Další bezva cameo

Možná už jste slyšeli, že FOX pracuje na novém seriálu X-Men, na kterém se bude podílet i duchovní otec filmů X-Men Bryan Singer. A právě tenhle režisér  zveřejnil na Instagramu fotografii, která dává vědět, že v seriálu bude mít cameo komiksový guru Stan Lee.

Není to až tak překvapivé, Stan se objevuje ve většině marvelovských projektů (a když ne osobně, tak minimálně na fotografii) a X-Meni patří k jeho nejznánějším výtvorům, takže je fajn, že je podpoří svou účastí.

Zatím není jasné, kdy seriál dorazí na obrazovky, ale alespoň se ví, čeho se bude týkat. Bude sledovat osudy rodičů, kteří zjistí, že jsou jejich děti mutanti a společně se budou muset skrývat před vládními složkami v mutantském podsvětí.


Zašli byste na sólovku Groota?


Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat