Kolik by mohl za první víkend vydělat film Rychle a zběsile 8? Víc než 500 milionů dolarů

Osmička zřejmě zdolá rekord.

Většina lidí asi předpokládala, že se z Rychle a zběsile 8 vyklube finanční hit. Sedmička sice byla velmi úspěšné také proto, že šlo o rozlučku s Paulem Walkerem, ale jak to tak vypadá, série Fast and Furious dokáže uspět i bez účasti předčasně zesnulého herce.

Podle odhadů by se celosvětové (film měl tento víkend premiéru v 65 teritoriích) tržby osmého dílu měly pohybovat kolem 534 milionů dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: NEUVĚŘÍTE, POD JAKÝM NÁZVEM SE PROMÍTÁ V JAPONSKÝCH KINECH RYCHLE A ZBĚSILE 8

Pokud se to potvrdí, pak půjde o rekord. Ten předtím držela sedmá epizoda Star Wars: Síla se probouzí, která během prvního víkendu získala 529 milionů dolarů.

V USA a Kanadě by měl film za víkend utržit zhruba 104 milionů dolarů (sedmička vydělala více než 147 milionů), což je dost, ale v Číně by to mělo být ještě víc. V pátek Rychle a zběsile 8 vytáhlo z kapes tamějších diváků 65,6 milionů dolarů, což je rekord a odhaduje se, že za víkend by měl projekt získat až 192 milionů dolarů. To by byl opět rekord.

Samozřejmě jde o odhady, takže je více než možné, že finální výsledky budou trošku jiné, ale i tak je jasné, že osmý díl Rychle a zběsile bude hitem. Velký hitem.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat