Kluci se usmířili, Rock a Vin Diesel už jsou zase kamarádi a chtějí spolu dál točit

No konečně.

V poslední době se hodně mluvilo o tom, že Vin Diesel a Dwayne "Rock" Johnson nemají úplně nejlepší vztah. Důvodů k tomu mělo být několik, ale hlavním byl údajně fakt, že jsou prostě a jednoduše velmi výrazné osobnosti, které si úplně nesedly. A jejich vzájemné neshody vyvrcholily během natáčení Rychle a zběsile 8.

Následovalo několik vyjádření (a dost zvláštních) ze strany Vina Diesela i Rocka, která ještě víc rozčeřila vodu, ale jak se zdá, situace se uklidnila. Podle serveru TMZ se pánové párkrát soukromě sešli, urovnali situaci a jsou rozhodnutí natočit další díl Fast and Furious.

SOUVISEJÍCÍ: OPRAVDU SE NEMAJÍ ROCK A VIN DIESEL V LÁSCE? VYJÁDŘILI SE K TOMU ROCK I VIN

Dokonce je prý Rock ochotný ustoupit mírně do pozadí s tím, že si uvědomuje, že jde především o Dieselův projekt, jinak řečeno, že ten je tváří série.

To je určitě dospělý přístup a je fajn, že je  celý spor zřejmě u konce, protože to začalo být už trochu nedůstojné.

Ale dalo se předpokládat, že se pánové umoudří. Přece jen, Rychle a zběsile je veleúspěšná značka a jak to tak vypadá, i osmička vydělá pořádnou sumu (hlavně díky čínským divákům), takže malicherné spory o to, kdo má většího pytlíka (nebo spíše bicák) jsou rychle zapomenuty s vidinou sta milionových tržeb.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat