A nedají pokoj a nedají pokoj, Dwayne Johnson se vyjádřil k údajnému sporu s Vinem Dieselem

Co svalovec prozradil?

V srpnu minulého roku se Dwayne Johnson rozčiloval na Instagramu a označil některé mužské kolegy z filmu Rychle a zběsile 8 za neprofesionální a dokonce zbabělé. Podle zákulisních zdrojů prý nebyl spokojen hlavně s přístupem Vina Diesela.

Od té doby se začalo mluvit o tom, že tihle dva se nemají zrovna v oblibě. Nedávno se Vin Diesel vyjádřil pro USA Today a byť se snažil působit, že se mají pánové rádi, jeho slova byla poněkud zvláštní.

SOUVISEJÍCÍ: VIN DIESEL O TOM, ZDA SE SKUTEČNĚ NESNESE S ROCKEM

Teď se ozval i Dwayne Johnson a ani jeho vyjádření nevypadá, že by kluci jeli na stejně vlně:

"Je to jako v životě, máte různé filozofie a lidé mají odlišné základní filozofie týkající se toho, jak dělat určité věci. A opakuji, nejdůležitější věcí je tento film. Takže jsem šťastný, že jsme tady v New York City, jsem šťastný, že to fanoušci milují."

Nezní to, že by si šli herci vysloveně po krku, ale zřejmě mají výrazně odlišný pohled na to, jak točit filmy. Oba mají zkušenosti jako producenti a není těžké se dovtípit, že Rock má k tvorbě filmů jiný přístup než Vin, který právě na Rychle a zběsile 8 jako producent působil.

To samozřejmě nemusí znamenat, že se nesnesou, ale i když jsou zvěsti o jejich vzájemné nevraživosti asi přehnané, také to nevypadá, že by byli "ze všech nejlepší kámoši".

Nicméně je teď jejich hlavním cílem propagovat Rychle a zběsile 8 a dobrou zprávou pro ně jistě je to, že se recenzentům docela líbí.

Zdroj: ET

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat