Co je důležité pro herce? Vypadat jak nejlépe je to jen možné, tvrdí Chris Pratt. A jaké je negativum na tom, být slavný?

Na tom asi něco bude.

V případě herectví je talent samozřejmě důležitý (pokud tedy nemáte v plánu spát s producenty a šéfy filmových studií), ale rozhodně neuškodí, když vypadáte dobře. Co si budeme povídat, s pěknou tvářičkou a figurou máte často větší šanci získat roli.

Něco podobného naznačil i sympaťák Chris Pratt. Ten v poslední době vypadá asi nejlépe za celou svou kariéru. V zábavném seriálu Parks & Recreation měl mírnou nadváhu, ale pak na sobě zamakal kvůli filmu 30 minut po půlnoci (2012) a ve Strážcích Galaxie (2014) ukázal výstavní pekáč buchet.

A nemá očividně v plánu si nechat opět narůst pneumatiku:

"Naučil jsem se nepodceňovat to, jak důmyslné je publikum, pro herce je velmi důležité vypadat tak dobře, jak je to jen možné."

Jenže to není zadarmo. Chris tvrdě maká v posilovně a dodržuje ne úplně sympatickou dietu. Ale s ohledem na velmi slušné finanční odměny za jeho práci asi rád obětuje nějaké to nezdravé jídlo.

Ale není to jediná věc, které se musel vzdát, když se stal slavným:

"Někdy je to těžké, to, jak musíte organizovat věci, které jste byli zvyklí dělat spontánně. Co mi opravdu chybí, je sednou si a pokecat s cizími lidmi, kteří mě neznají, takže se navzájem poznáváme. řekl bych, že většina lidí, se kterým se potkávám mají o mně představu už předtím, než se setkáme. Je něco pěkného na tom, být schopen ostatní překvapit."

Já si myslím, že to tak žhavé nebude. Chris je vtipálek a nepochybuji o tom, že zvládne překvapit, i když si člověk myslí, že ví, co od něj čekat. Ale je asi pravda, že lidé se k němu chovají jinak, když je jednou z největších hollywoodských hvězd.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat