Arnold Schwarzenegger s rolí Terminátora nekončí, má zájem o další film

On se zase vrátí.

Nedávno bylo oznámeno, že bez ohledu na finanční úspěch Terminator Genisys (2015), studio Paramount nemá v plánu natočit další díl. Bylo totiž zklamané kritikou, kterou film schytal. Ale je jasné, že takhle populární tématika nezůstane dlouho u ledu. Sám Arnold Schwarzenegger má zájem dál pokračovat. Je to patrné z jeho vyjádření pro server Fandango:

"Ano, těším se na to, až budu dělat další film Terminátor. Nechci to nazvat něčím, jako je lživá zpráva, stejně jak tomu říká prezident, ale lidé prostě píší určité věci - Nevím proč. To, že Paramount nechce pokračovat v sérii Terminátor neznamená, že série skončila, že? Je tu dalších 15 studií, které to chtějí udělat."

Situace kolem Terminátora je opravdu dost zmatená. Ozývaly se dokonce zprávy, že by se měl k sérii vrátit její duchovní otec James Cameron, ale to nevypadá moc pravděpodobně, tvrdě maká na dalších Avatarech. Také se proslýchalo, že Arnie nemá zájem pokračovat, ale jak je vidět, ani to není pravda.

Otázkou ale není jestli, ale kdy nějaký další film Terminátor vznikne. Zda za dva roky nebo za pět. Jistě se ale návratu zabijáckého robota z budoucnosti dočkáme, o tom není pochyb.

Stáli byste o další film?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat