6 seriálů, které se zřejmě nedočkají další řady

S kým byste se asi měli raději rozloučit?

Aktuální televizní sezóna se blíží ke konci a tím pádem se u většiny seriálů v brzké budoucnosti dočkáme oznámení toho, zda uvidíme další řadu nebo ne. U kterých projektů to není příliš pravděpodobné? 

Stanice: CBS
Sledovanost poslední epizody: 2,56 milionů lidí



Seriálová verze filmu z roku 2001 to nemá vůbec snadné. Recenze moc oslavné nejsou, diváci se také k obrazovkám neženou a navíc bohužel zemřel představitel jedné z hlavních rolí Bill Paxton. Tím pádem by bylo hodně velké překvapení, pokud by se seriál dočkal druhé řady.

Stanice: NBC
Sledovanost zatím poslední epizody: 2,02 milionů lidí


NBC se rozhodlo vyzkoušet něco jiného a nabídlo sitcom z komiksového prostředí. Ale bez ohledu na to, že v seriálu Powerless najdeme hromadu odkazů na superhrdiny od DC, sledovanost není žádná sláva. NBC se už nějaký ten pátek snaží najít úspěšný komediální projekt a moc se mu to nedaří. A Powerless na tom asi nic nezmění.

Stanice: FOX
Sledovanost zatím poslední epizody: 1,37 milionů lidí


Upřímně řečeno jsem překvapen, že seriál od tvůrců American Horror Story dostal druhou řadu. Sledovanost první nebyla vůbec oslnivá. A ne, že bych se divil, seriál je pro běžné publikum asi příliš ujetý. Fox ale přesto schválil druhou sérii. Jestliže ale odklepne třetí, bude to zázrak.

Stanice: ABC
Sledovanost zatím poslední epizody: 2,6 milionů lidí


Pohádkový seriál stanice ABC odstartoval s téměř třinácti miliony diváků, po šesti řadách sledovanost klesla o více než deset miliónů lidí. A přestože prý tvůrci mají v plánu v další sérii věnovat pozornost nejoblíbenějším postavám, je otázkou, jestli vůbec nějaká další bude.

Stanice: ABC
Sledovanost zatím poslední epizody: 2,57 milionů lidí


První série byla povedeným špionážním thrillerem plným zajímavých zvratů, v té druhé už se tak trochu vaří z vody a diváci si toho všimli. Výrazně jich tak ubylo a to takové množství, že jistě bude ABC hodně zvažovat, zda schválí třetí sérii.

Stanice: FOX
Sledovanost zatím poslední epizody: 2 miliony lidí


Sitcom New Girl začínal s více než deseti miliony lidí, finále šesté řady se muselo spokojit s dvěma miliony. A pravdou je, že i někteří z herců se vyjádřili v tom smyslu, že další série by je překvapila. Třeba se jí dočkáme, ale příliš bych s tím nepočítal.

Který seriál by vám nejvíc chyběl?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat