Živí mrtví: A je to venku, herci ze seriálu lhali, když tvrdili, že neví, koho zabil Negan ve finále šesté řady

Lhát se nemá. POZOR, SPOILERY!!!

Po ne zrovna dobře přijatém konci šesté řady The Walking Dead spousta lidí začala pátrat po tom, koho zabil nově představený záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan). Logicky tak byli herci ze seriálu bombardováni otázkami, které se týkaly jména oběti šílence s basebalovou pálkou.

Někteří z nich zarytě trvali na tom, že jednoduše neví, kdo to schytal. Prý jim to nebylo prozrazeno a jednotlivé scény byly natočeny odděleně a tak dál a tak dál. Zvědavcům předložili několik vysvětlení, proč netuší, kdo byl oním nebožákem, který poznal basebalovou pálku Lucille zblízka.

Ale zřejmě to nakonec bylo trochu jinak. Alespoň podle představitele Eugena Josh McDermitta, který prozradil, že o Abrahamově (Michael Cudlitz) smrti věděli docela dlouhou dobu:

"Kruci, od té doby jsme si říkali sbohem... zdálo se to jako měsíce. Michael nám to řekl měsíce a měsíce předtím, než jsme to vůbec natáčeli, takže pokaždé, když jsem ho viděl, to bylo další sbohem, víte?"

Nevím, jestli by nebylo lepší, kdyby herci rovnou přiznali, že to ví, ale nechtějí/nesmějí říct, než aby nás tahali za nos. Stejně jako to dělal Josh svým blízkým:

"Ano, lhal jsem všem. Mým přátelům a rodině, kteří se ptali, ´Koho Negan zabil?, takže kdybych jim to řekl, určitě by to omylem prozradili, aniž by si to uvědomili."

Není to poprvé, co herci a tvůrci mlžili a pravdou je, že se tajemství podařilo udržet docela dlouho. Alespoň to jim můžeme přičíst k dobru. Ovšem, za lhaní si pochvalu nezaslouží.

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat