Wonder Woman: Nejšíleněnější kritika diváků, vadí jim, že Wonder Woman nemá chlupy v podpaždí

Co k tomu dodat?

Pokud jde o komiksové filmy, tak jsou diváci docela přísní. Často mají různé výtky. Někdy se jim nelíbí kostýmy, jindy, že mají postavy jinou národnost nebo třeba odlišnou povahu od kreslené předlohy. Ovšem, to s čím vyrukovali někteří lidé v případě filmu Wonder Woman, je opravdu unikát.

Ozývá se kritika týkající se toho, že Diana/Wonder Woman (Gal Gadot) postrádá chlupy v podpaždí, což působí zvláštně s ohledem na to, že strávila celý život na ostrově mimo civilizaci. A věřte tomu nebo ne, je to téma, které se začalo na internetu intenzivně řešit.

Ano, na jedné straně se dá pochopit, že to některé zarazilo. Opravdu se nedá předpokládat, že by Amazonky žijící na podobném místě trávily čas holením, na té druhé je na místě upozornit, že předlohou byl komiks a ty většinou nejsou zrovna dokumentární četbou.

Ostatně, kdybychom chtěli být autentičtí, tak se například traduje, že Amazonky měly jen jedno ňadro, druhé si nechávaly odstranit, aby jim nepřekáželo při střelbě lukem. A pochybuji o tom, že by diváci stáli o postavy, které by měly takhle upravený hrudník.

Někteří diváci upozorňují na to, že například Captain America (Chris Evans) má také ve filmech dokonale oholená prsa, což minimálně v době, kdy se odehrával první film, také nebylo asi úplně běžné.

A já k tomu všemu mám jedinou poznámku, mě spíše zajímá, jestli bude film dobrý, než aby mě trápilo, že hlavní hrdinka nemá "bobra" v podpaždí.

Holé podpaždí Gal Gadot si budete v kinech moci prohlédnout od 1. června.

Co si o tom všem myslíte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat