Venom: Kdy by mohla být premiéra sólovky nejznámějšího protivníka Spider-Mana Venoma?

Docela brzy.

Když se v roce 2007 objevil třetí Spider-Man, setkali jsme se v něm se záporákem Venomem. Ten bezesporu patří k nejznámějším protivníkům Pavoučího muže a tak nebylo až takovým šokem, že studio Sony oznámilo vznik jeho vlastního filmu. A i to i přes fakt, že postava ztvárněná Topherem Gracem (podle některých informací ho režisér Sam Raimi obsadil, aby studio naštval) nebyla přijata úplně kladně.

Jenže poté se situace zkomplikovala, čtvrtý Spider-Man nikdy nespatřil světlo světa, místo toho se začalo pracovat na nové verzi nazvané Amazing Spider-Man. Ta se ale dočkala jen dvou dílů a aktuálně se tvrdě maká na dalším rebootu Spider-Man: Homecoming (premiéra 6. července 2017).

Na Venoma se tak trochu zapomnělo (stále nevznikl ani film Sinister Six, ve kterém by se měl objevit), ale jak to tak vypadá, Sony s ním stále počítá.

Objevila se informace, že už dokonce určilo datum premiéry a to 5. října 2018.

Některé spekulace mluví o tom, že by film neměl navazovat na Spider-Man: Homecoming, jiné zase tvrdí, že půjde o spin-off, takže těžko říct. Já věřím, že určitá provázanost tu určitě bude.

Společnost Exhibitor Relations přišla s informací, že režisérem bude Alex Kurtzman, ale Sony to zatím nepotvrdilo. Ovšem ví se, že scénář napíší Scott Rosenberg a Jeff Pinkner.

Byl bych překvapený, kdyby se Venom příští rok opravdu objevil, ale třeba ano. A já protestovat nebudu, je to zajímavá postava.

Který spider-manovský padouch by si zasloužil vlastní film?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat