Seriálové střípky: Bude sci-fi The 100 pokračovat? Jak se bude jmenovat nový x-menovský seriál? Kdy uvidíme 2. řadu Preachera?

Pár seriálových zajímavostí.

Sci-fi seriál The 100 stanice The CW je skvělý. Až překvapivě skvělý. Ale bohužel sledovanost není zrovna vynikající. Nebylo tak úplně jasné, jak to bude s pátou řadou. Dobrá zpráva, dočkáme se jí.

Stanice The CW oznámila, že seriál dostane další řadu, která se objeví v televizní sezóně 2017/2018. Není jasné, zda začne klasicky v září/říjnu nebo jako čtvrtá řada v mezisezóně, ale ono je to více méně jedno, hlavní je, že bude. Bohužel zatím není jasné, kolik epizod bude nové série obsahovat.

Mutanti jsou tu

Stanice FOX už nějakou dobou pracuje na seriálu inspirovaném komiksy X-Men, který bude sledovat osud rodiny, kdy otec a matka jsou "normální" lidé, ale jejich děti jsou mutanti a tak jim nezbývá, než se skrývat před vládou v "mutantím" podsvětí.

Už jsme se dozvěděli, kdo si zahraje některé z hlavních rolí (Stephen Moyer, Amy Acker ztvární zmíněné rodiče, Jamie Chung mutantku Blink, Natalie Alyn Lind mutantku Polaris...), ale název seriálu uveřejněn nebyl.

To už neplatí, projekt se bude jmenovat Gifted.

Zatím ale není jasné, kdy by mohl dorazit na obrazovky (pokud vůbec, záleží na tom, jak se FOXu bude líbit objednaná pilotní epizoda).

Kdy se vrátí drsný kazatel?

Stanice AMC se nedávno rozhodla nabídnout divákům seriál na motivy komiksu Preacher a ten nedopadl špatně. Byla to velmi slušná podívaná, takže spousta lidí juchala, když bylo oznámeno, že vznikne druhá řada. Ale netušilo se kdy.

Teď už ano, druhá řada obsahující 13 epizod odstartuje 19. června.

Znáte The 100?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat