O čem by mohly být další samostatné filmy Star Wars? Dva o milovaných postavách a jeden... to snad ani nechtějte vědět

Co se kutí v universu Star Wars?

Hlavní série Hvězdných válek se dočkala zatím jednoho spin-offu a to povedeného Rogue One: Star Wars Story (2016), 24. května 2018 pak uvidíme sólovku Hana Sola. Ale Disney samozřejmě plánuje i další projekty. 

O čem by mohly být? Objevily se (nepotvrzené) informace, které tvrdí, že jeden z filmů by se měl nepřekvapivě věnovat nájemnému lovci Bobu Fettovi, další Obi-Wan Kenobimu a třetí by mohl být jakousi tragickou romancí. 

Začněme tím posledním a nejvíce šokujícím. Romantické linky jsou důležitou součástí světa Hvězdných válek, ale natočit milostný příběh z daleké předaleké galaxie? No, nevím nevím, to nezní příliš přitažlivě. Stačilo muckání Anakina (Hayden Christensen) a Amidaly (Natalie Portman) na Naboo, ne?

Zatím asi není úplně fér film zatracovat, když se o něm v podstatě nic neví, ovšem je pochopitelné, že spojení romantický projekt a Star Wars vyvolává určité obavy. Ale třeba nás Lucasfilm překvapí a zasadí příběh do Staré republiky. V takovém případě bych překousl i výrazný romantický nádech.

Pokud jde o sólovku Boba Fetta, tak to není žádné velké překvapení. O tom se mluvilo už ve chvíli, kdy začaly kolovat první zvěsti o vzniku spin-offů. Jde o veleoblíbenou postavu a bylo jasné, že dříve nebo později se dočká vlastního filmu. Ale pozornost nebude věnována jen jemu, ale také jeho týmu nájemných lovců.

Velkým šokem není ani spin-off Obi-Wana Kenobiho. I ten je favoritem diváků. A jestli vás zajímá, do jakého období jeho života se zřejmě podíváme, tak by to mělo být mezi Klony útočí (2002) a Pomstu Sithů (2005)

Není bohužel jasné, kolik je na těchto informacích pravdy, ale minimálně sólovky Boba Fetta a Obi-Wan Kenobiho znějí hodně pravděpodobně.

Čemu a komu by se měly věnovat další filmy Star Wars, pokud byste si mohli vybrat?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů: