Matrix: Je to tu, pracuje se na nové verzi. A zahrát by si v ní měla hvězda Creeda

A je to tady.

Ne, že by se to nedalo čekat. Sci-fi Matrix (1999) je extrémně populární a jde doslova o kult a samozřejmě něco takového se musí zúročit. Minimálně si to myslí studio Warner Bros., které pracuje na rebootu milované vědecko-fantastické podívané.

Zdá se tak, že znovu budeme následovat bílého králíka a rozhodovat se, zda si dáme modrou nebo červenou pipulku.

Scénář zajistí Zak Penn, který pracoval na komiksovce X-Men: Poslední vzdor (2006), s produkcí by pak měl vypomoci producent původní trilogie Joel Silver. Ostatně byl to právě on, kdo oslovil Warner Bros. s tím, že by nebylo špatné natočit novou verzi. Naopak, sourozenci Wachowští se na filmu zřejmě podílet nebudou.

Podle všeho už si Warner Bros. vybralo kandidát na hlavní roli, je to Michael B. Jordan, který se nedávno blýsknul ve spin-offu k sérii Rocky Creed.

A pokud vás zarazilo, že studio pokukuje po herci tmavé pleti, tak je na místě upozornit, že v původním filmu si měl hlavní roli zahrát Will Smith. Nejde tedy o nový nápad.

Zatím není známo, kdy by se mohla začít natáčet, ani kdo by se mohl ujmout režie, ale vypadá to, že to Warner Bros. myslí s rebootem opravdu vážně.

Co na to říkáte? Měl by vzniknout nový Matrix?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat