Hra o trůny: Za kterou scénu se tvůrci nejvíc stydí?

Který moment byl podle duchovních otců seriálu nejtrapnější?

Game of Thrones je sice vynikající seriál, ale dokonalý není. I v téhle fantasy hitovce je pár momentů, které nejsou zrovna skvostné. A tvůrci David Benioff a D.B. Weiss nemají problém s tím přiznat, které scény nejsou podle jejich představ. David Benioff pro server EW popsal tu, za kterou se zřejmě nejvíc stydí:

"Je tu scéna v pilotní epizodě, která může být nejhorší scénou, kterou jsme kdy napsali, pravděpodobně nejvíce trapnou, jde o scénu s kluky Starkovými a Jonem Snowem a Theonem. Navzájem se holí, nechávají se ostříhat. Všichni byli nazí do půl těla a bylo to jako, ´Počkat, proč to tu vůbec je?´A jediný důvod, proč to tam je bylo to, že neexistovala spojitost mezi scénami v pilotní epizodě, kde měli jinak dlouhé vousy. A pokud se podíváte zblízka, všimnete si, že všichni napínají svaly, protože jsou do půl těla. Všichni napínají své břišáky."

Problém s různou délkou vousů nastal proto, že došlo k dodatečným přetáčkám a tak tvůrci přišli s touhle scénou, kterou ženské a homosexuální oko asi ocenilo, ale jak je vidět, samotní tvůrci z ní nadšení nebyli.

Ale podle mého se nemají za co stydět, upřímně řečeno mi daný moment nepřišel až tak násilně vtlačen do děje, vlastně mi připadal jako jeho přirozená součást.

A co vám?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat