Komiksové střípky: Proč je Logan tak brutální? A kdy se dozvíme identitu postavy Vigilante z Arrowa?

Zajímavosti z komiksového světa.

Pokud jste o víkendu viděli třetí sólovku Wolverina nazvanou Logan, pak víte, že je bezkonkurenčně nejbrutálnějším filmem ze série. Jaký je vlastně důvod, že jde o nejdrsnější sólovku oblíbeného mutanta? Tady je odpověď režiséra Jamese Mangolda:

"Jeden z hlavních důvodů, proč jsme chtěli přístupnost R (do 17 let bez doprovodu dospělé osoby nepřístupné, pozn. redakce), bylo to, že bez ní bychom nemohli publiku nabídnout takový druh akce, o kterou ve spojení s Loganem stálo. A přestože tento film se svým způsobem ponořil do násilí ze strany ústřední postavy a její dcera s drápy, myslím, že je také o tom, uvědomit si dopady podobného násilí. A to bylo to, co mě nejvíce zajímalo v případě natočení filmu pro dospělé, více sofistikovaného filmu."

Logan není jen brutální podívanou, ale také je poctivým dramatem a tyhle dva prvky se podařilo zkombinovat na výbornou. Jak diváci, tak recenzenti pějí chválu, takže rozloučení s Hughem Jackmanem v roli Wolverina, je rozhodně důstojné.

Kdy si sundá masku tajemná postava z Arrowa?

V Arrowovi se ještě nedávno vykytovaly dvě postavy, u kterých spousta lidí napjatě čekala, kdy si sundají masku. V poslední epizodě byla odhalena identita Promethea. Teď ještě zbývá, aby ukázal tvář také samozvaný bojovník proti zločinu, který je známý jen jako Vigilante. Ale jak to tak vypadá, v blízké budoucnosti nebude prozrazeno, kdo to je. Prohlásil to showrunner seriálu Marc Guggenheim:

"Víme, kdo to je, ale vy se pravděpodobně odpověď v páté řadě nedozvíte."

Takže si budeme muset počkat do šesté. I když možná ne, bylo použito slovo "pravděpodobně", takže je tu pořád šance, že to bude prozrazeno v aktuální sérii.

Tipnete si, kdo se skrývá pod maskou?

Zdroj: THR, EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat