Komiksové střípky: Batmobil bude v Justice League nabušenější. Milé poděkování Hugha Jackmana fanouškům

A hvězda Zoufalých manželek v Supergirl

V listopadu tohoto roku se dočkáme prvního dílu týmovky Justice League, kterou chtějí Warner Bros. a DC Comics konkurovat Avengers od Marvelu. Těžko říct, jestli se jim to povede, ale jedno je jisté, filmaři nehodlají troškařit. Minimálně ne v případě Batmobilu, který v Justice League uvidíme.

Podle nové fotografie se zdá, že bude více "nabušený", jinak řečeno hodně obrněný. Není to asi vozidlo, které má nízkou spotřebu, ale zase je to hodně stylová mašina. 

Film má premiéru 16. listopadu.



To Logan už premiéru měl a ta přilákala hromadu lidí. Tržby z prvního víkendu byly vynikající (celý článek). A Hugh Jackman se za to rozhodl poděkovat fandům, kteří ho v roli Wolverina podporovali. Tady je video vyjadřující jeho vděk.


Mamča je tady

Je to pár týdnů, co byla odhalena informace, že v seriálu Supergirl uvidíme herečku Teri Hatcher, kterou znáte ze Zoufalých manželek nebo seriálu Superman.

Dozvěděli jsme se, že ztvární novou zápornou postavu, jejíhož manžela ztvární "Herkules" Kevin Sorbo.

Konečně bylo řečeno, koho herci ztvární, půjde o rodiče Mon-Ela. A je jasné, že to nebude milý a hodný pár, který přichází na Zemi v míru.

Na dvojici se můžeme těšit za dva týdny, následující epizoda Supergirl bude totiž součástí muzikálového crossoveru s Flashem.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat