Kingdom: Netflix chystá další zombie seriál. A něco takového jste ještě neviděli

To bude hodně netradiční podívaná.

Každá stanice chce mít svůj komiksový seriál a také zombie projekt. Netflix má obojí. Pokud jde o nemrtvé, nedávno se objevila první řada komediální zombie podívané Santa Clarita Diet, která si odnesla hlavně a především pozitivní reakce.

Netflix má v plánu na úspěch navázat a připravuje novou sérii plnou nemrtvých. Ovšem, takhle bude hodně odlišná od toho, co známe.

Odehrávat se totiž bude během vlády korejské dynastie Čoseon, tedy v období 1392 až 1910, kdy v království propukne podivná choroba a je na korunním princi, aby zjistil, co se je její příčinou. A pravda, kterou odhalí, se ukáže být hodně šokující.

Netflix objednal první řadu, která bude obsahovat osm epizod a k vidění by měla být někdy v průběhu příštího roku. Na scénář dohlédne korejský autor Eun-hee Kim, režii obstará Kim Seong-hun a už teď je jasné, že Kingdom bude hodně svéráznou zombie podívanou.

To naznačil i Kim Eun-hee:

"Na Kingdom pracuji už od roku 2011. Chtěl jsem napsat příběh, který odráží obavy a úzkosti moderní doby, ale je na něj nahlíženo s fascinací historické periody Čoseon. Spolupráce s Netflixem nám pomohla realizovat kreativní vizi Kingdom a jsem nadšen z toho, že budeme budovat tento unikátní příběh společně s režisérem, ke kterému chovám nesmírný respekt."

Tohle nevypadá na další variaci na Živé mrtvé, co říkáte?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat