Kdo si (asi) zahraje malého Sheldona a jeho matku ve spin-offu k Teorii velkého třesku?

Hlavní role obsazeny.

Všichni se asi shodneme na tom, že jedním z hlavních pilířů The Big Bang Theory je postava Sheldona (Jim Parsons). A není tak žádným překvapením, že se začalo pracovat na seriálu, který se bude věnovat jeho mládí.
Zdroj: Twitter

Aktuálně vyšla najevo jedna z nejdůležitějších informací, ktere se projektu týkají a to, kdo ztvární malého Sheldona. Bude to Iain Armitage. Herec v současné době působí v novince HBO Big Little Lies, takže to není žádný zelenáč.

Navíc byla obsazena i Sheldonova matka. Roli získala herečka Zoe Perry z velmi zajímavé rodiny, je to totiž dcera Laurie Metcalf. Laurie ztvárňuje Sheldonovou matku v Teorii velkého třesku.

Na seriálu se jako producent bude podílet Jim Parsons společně s tvůrci The Big Bang Theory Chuckem Lorre a Stevem Molarem.

Oficiálně sice nebylo ze strany CBS potvrzeno, že si objedná pilotní epizodu, ale bylo by překvapením, kdyby k tomu nedošlo. Teorie velkého třesku už roky patří k nejoblíbenějším projektům současnosti, takže není špatný marketingový nápad z jeho popularity začít těžit ještě víc.

Na místě je upozornit na to, že CBS zatím odmítlo potvrdit to, že informace o obsazení zmíněných herců jsou pravdivé, ale zákulisní zdroje tvrdí, že jde téměř o jistotu.
Zdroj: Broadway.com
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat