Cesta do Ameriky 2: Chystá Eddie Murphy pokračování skvělé komedie?

Pokus o oživení kariéry?

Eddie Murphy kdysi platil za výtečného komika, ale v posledních letech už tomu tak rozhodně není a většina jeho filmů je sice úsměvná, ale ne v dobrém slova smyslu. Kde jsou ty časy, kdy natáčel skvělé komedie jako Cesta do Ameriky (1988)...

A co dělají herci, když není jejich kariéra zrovna na vzestupu? Často se vracejí ke svým nejúspěšnějším filmům. Eddie Murphy není výjimkou. Pracuje prý na scénáři k pokračování Cesty do Ameriky.

Přípravy jsou v počátečních fázích, takže z toho může sejít, ale aktuálně to vypadá, že se to Eddie myslí vážně.

Na jeho Twitteru se dokonce objevila věta "Pokračování Cesty do Ameriky?" s obrázkem herečky z původního filmu Vanessou Bell Calloway (Imani), ale tweet následně zmizel. Podle všeho ho napsal někdo z Murphyho týmu a měl být uveřejněn později, protože zatím není jasné, jak to s filmem bude.

Není málo těch, kteří považují Cestu do Ameriky za jeden z nejlepších (ne-li úplně nejlepší) filmů s Eddiem, takže by asi rádi viděli pokračování. Otázkou ale je, o čem by mohlo být a zda nepůjde jen o ždímání peněz z úspěšné značky. První díl vydělal celosvětově téměř 289 milionů dolarů.

Uzrál čas na další Cestu do Ameriky?

Zdroj: TMZ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat