Batman: Film nemá problémy, tak ať média nedělají scény. A na Arrowa se dívat nebudu, vzkazuje představite Deathstrokea

Joe Manganiello obhajuje film Batman.

Se sólovkou Batmana je to složitější. Původně se počítalo s tím, že se režie a hlavní role ujme Ben Affleck (navíc měl pomáhat i se scénářem). Nakonec se ale Affleck rozhodl soustředit jen na hraní. Ale objevily se dokonce zvěsti, že by se mohl "vykašlat" i na to. Zatím ale stále platí, že ho jako Batmana uvidíme. Pokud jde o režii, měl by ho nahradit Matt Reeves.

Je známo i to, kdo si zahraje ústředního záporáka Deathstrokea. Bude to svalovec Joe Manganiello. Právě on se rozhodl reagovat na zvěsti, že má film problémy. Ty se vyrojily poté, co se Affleck vzdal režie:

"Je zábavné, jak média ráda používají, ´Aha, je tu problém!´ ´Aha, scénář potřebuje předělat!´ Jsou to hysterky. Existuje tu kreativní proces a všichni z obsazení a štábu chtějí natočit ten nejlepší film. A to je to, co uděláme. Až začneme točit, začneme točit. Bude to brzy, to vám můžu říct. Věc se má tak, že nikdo nechce natočit film, který rozděluje fanoušky a kritiky. Buďte si jistí, že to uděláme správně."

Joe se vyjádřil i k jiné záležitosti. Asi víte, že Deathstroke se už v hrané podobě objevil. Naposledy v seriálu Arrow. Ale herec rozhodně nemá v plánu se na sérii podívat:

"Ano, vím, že je tu televizní seriál, ale neviděl jsem ho. A nepodívám se na něj. Tohle je má postava, je vzrušující a má potenciál, alespoň myslím, být skvělým záporákem. A co skvělí záporáci dělají je to, že rozdělují publikum. Když jsem byl dítě, fandil jsem padouchům. Myslím, že jako dítě bych mu fandil a myslím, že stejně tak to budou dělat fanoušci."

Je fakt, že ve zmíněné seriálové podobě byl Deathstroke skvělý a diváci si ho oblíbili. Jestli k tomu dojde i ve filmové verzi, to se uvidí až po premiéře filmu.

Kdy ale bude, to je zatím ve hvězdách (nebo v hlavách šéfů DC Comics a Warner Bros.)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat