Arrow: Která postava určitě nezemře? A která na sebe nikdy nevezme kostým?

Na to odpovídal jeden z tvůrců.

V komiksových seriálech je možné skoro vše. Když někdo zemře, klidně se vrátí ze záhrobí, z obyčejných lidí se stávají superhrdinové nebo superzločinci, cestuje se v čase a do jiných dimenzí, možnosti jsou téměř neomezené. Ale minimálně v seriálu Arrow stanice The CW se pár věcí neodehraje. Ne snad, že by nebylo možné je natočit, ale jeden z tvůrců, Marc Guggenheim je prostě odmítá:

"Jsou tu dvě hranice, které jsem si v pro sebe v případě Arrowa vytýčil. Nemůžu mluvit za Grega a Wendy (Greg Berlanti a Wendy Mericle, další z tvůrců, pozn. redakce), ale dokud budu já zapojený do vzniku seriálu, jsou tu dvě věci, které nechci udělat a to zabít Theu a dát Felicity masku a kostým. Tohle jsou pro mě dvě věci, které jsou prostě až příliš. U They je to fakt, že jsme Oliverovi sebrali už tolik členů rodiny a u Felicity jde o to, že pokud bychom dali takovéto postavě kostým, popřeli bychom, kdo tahle postava je a díky tomu by se také myšlenka superhrdinství zdála hloupá."

Něco na tom asi bude, není třeba, aby se všichni členové týmu Arrow cpali do těsných kožených kostýmů a co se týče mladé slečny Queenové, tak by asi bylo fajn, kdyby někdo (kromě Olivera) z rodiny přežil.

I když se zdá, že v aktuální chvíli nemají tvůrci pro Theu (Willa Holland) příliš věcí na práci, zřejmě s ní mají v budoucnu další plány. A ty mají očividně i s Felicity, i když ne v podobě toho, že by běhala po ulicích a mlátila padouchy hlava nehlava.

Chyběla by vám Thea? A co říkáte na představu Felicity (Emily Bett Rickards) v kostýmu?


Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat