Wonder Woman: Je to lepší než Batman vs Superman a Suicide Squad, tvrdí první reakce

Jak se film (ne)líbí?

Wonder Woman je pro filmový svět důležitou událostí, ne každý den se divák dočká komiksového filmu, ve kterém má ústřední roli ženská hrdinka. A to rovnou ta nejznámější od DC Comics.

Spousta lidí tak napjatě očekává, jaký bude výsledný produkt. Ten už byl promítnut zkušebnímu publiku a zatím to vypadá, že půjde o hodně slušnou podívanou.

Podle všeho byli diváci v drtivé většině spokojeni a jejich reakce jsou veskrze pozitivní. Někteří prohlašují, že jde rozhodně o lepší počin, než Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) nebo Sebevražedný oddíl (2016).

To ale automaticky neznamená, že Wonder Woman je vynikající film, Batman vs Superman i Suicide Squad měly velké rezervy, takže zase není tak těžké překonat jejich kvalitu.

A je na místě zmínit, že reakce testovacího publika na Batman vs Superman byly také kladné, ale nakonec film kritiky i hromadu diváků zklamal, takže názory testovacího publika nejsou zárukou toho, že se dočkáme výjimečné podívané.

Také stojí za to upozornit na fakt, že už teď se ozývá určité výtky, například ta, že podle některých byla Gal Gadot v titulní roli zastíněna Chrisem Pinem.

My, obyčejní smrtelníci, si budeme moci udělat vlastní názor na film až 1. června.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat