The Batman: Nemilá spekulace, Ben Affleck prý nemusí Netopýřího muže ani hrát

To snad ne.

Před pár hodinami jsme se dozvěděli, že Ben Affleck nakonec nebude režírovat sólový film Batmana a to s vysvětlením, že se chce plně soustředit na ztvárnění Netopýřího muže.

Mnohé lidi informace, že Affleck nebude na projekt The Batman dohlížet zklamala a je možné, že budou nemile překvapení ještě víc.

SOUVISEJÍCÍ: BEN AFFLECK SÓLOVKU BATMANA REŽÍROVAT NEBUDE

Začínají se totiž rojit spekulace, že by Ben Affleck nakonec nemusel Batmana ani hrát. Zní to docela šíleně, speciálně s ohledem na to, že se Affleck dočkal chvály za své ztvárnění Bruce Waynea v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a roli si zopakuje i ve filmech Justice League, ale server Forbes naznačuje, že by není úplně nepředstavitelné, že by se Ben netopýří kápě vzdal.

Naštěstí jde jen o dohady a domněnky, nic takového nebylo potvrzeno, ale na druhou stranu, stát se to může. Pokud se odsune produkce filmu (která byla původně naplánována na jaro tohoto roku, ale to by Warner Bros. muselo najít nového režiséra opravdu rychle) a film bude čelit dalším překážkám, mohlo by to Afflecka přestat bavit.

Ale nebuďme pesimisté a věřme, že se film začne v dohledné budoucnosti natáčet a to s Benem v hlavní roli.

Líbí se vám Ben jako Batman?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat