Téma: Se kterými seriály se určitě rozloučíme?

Které projekty nedostanou další řadu?

Seriály se ruší vcelku často a není ničím výjimečným, že to přijde jako blesk z čistého nebe. V případě následujících projektů to ale překvapení není, jejich konec je plánovaný už nějakou dobu, takže se fandové mohou připravit na to, že jejich milovaná podívaná skončí. Ani tak to ale asi není o nic méně bolestivé.

Black Sails (Starz)

Na konci ledna začala čtvrtá a současně poslední řada vynikající historické podívané Black Sails. Nejsem si jistý, proč stanice Starz seriál ukončila, sledovanost výrazně neklesala, ale zřejmě šlo o finančně vcelku náročný projekt.

Pretty Little Liars (Freeform)

Rozloučit se budou muset i fandové Prolhaných krásek. Ty se ale dočkají ještě sedmé řady, což je relativně slušné číslo.

Bloodline (Netflix)

Přestože seriál společnosti Netflix je milován kritiky, tak nakonec bude mít jen tři řady. Kdy se dočkáme té závěrečné, to zatím není známo.

Girls (HBO)

Provokativní drama stanice HBO se rozloučí šestou řadou, která začne 12. února.

The Vampire Diares (The CW)

Upíří deníky se v posledních letech potýkají s klesajícím zájmem diváků, vypořádat se musely i s odchodem jedné z hlavních hvězd, takže mohou být vděčné, že se dožily osmi sérií. Poslední díl uvidíme 10. března.

Grimm (NBC)

Sledovanost Grimma výrazně klesala několik let, takže oznámení o konci šokem nebylo. Poslední šestá řada odstartovala 6. ledna.

Bones (FOX)

Dvanáct sérií, to je něco, čím se jen tak nějaký seriál pochlubit nemůže. Ale Sběratelé kostí ano. Třetího ledna začala zkrácená finální dvanáctidílná řada.

Bates Motel (A&E)

Tento rok se rozloučí i skvěle obsazený prequel k filmu Psychu (1960). Pátá řada bude poslední. Její premiéra je naplánována na 20. února.

Který seriál vám bude chybět nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat