Star Wars: The Last Jedi - Proč je představitel Lukea zaskočený z názvu osmé epizody?

Něco ho zmátlo.

Je to pár dnů, co se filmový svět dozvěděl, že název osmé epizody Star Wars bude The Last Jedi. To ihned vyvolalo hromadu spekulací, na koho spojení "The Last Jedi" odkazuje.

Luke, Rey (Daisy Ridley), Leia (Carrie Fisher), všichni z nich, někdo jiný? Odpověď neznáme, ale pokud jde o představitele Lukea Marka Hamilla, tak je mu jasná jedna věc a to, že se mu název líbí (celý článek). Ovšem, také on je z něj trochu zmatený. Proč?

"Mimochodem, když čtete scénář k Síla se probouzí, první slova jsou ´Luke Skywalker zmizel.´ Jo baby, tohle bude dobré! Budu mít skvělý part! Ale pak později v létajícím textu, nemůžu to citovat doslova, viděl jsem to na Twitteru dnes ráno, je ´dokud Skywalker, poslední Jedi, nebude zničen.´ Já si říkám že jsem to nevěděl! Sedmou epizodu jsem viděl jen dvakrát. Zajímalo by mě, proč použili tuhle frázi tímto způsobem, protože odkazovala přímo na mě. A myslím, že je to velmi nejasné. Je posledním Jedi Leia? Jsem to já?... Je to někdo, koho jsme ještě neviděli? Je to Rey? Protože se zdá, že v ní také proudí Síla. Takže si musíme počkat, abychom se to dozvěděli."

Počkat si musíme, to je pravda, osmá epizoda má premiéru až 14. prosince tohoto roku. Tak to snad nějak vydržíme.

Na koho podle vás odkazuje název The Last Jedi?


Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat