Predátor: Uvidíme v novém filmu i Arnolda Schwarzeneggera?

Cameo by bylo fajn.

Jestliže jste fandové krvelačného lovce z vesmíru, jistě víte, že se chystá další film nazvaný The Predator. Ten si vzal na starost Shane Black, který si v původním filmu z roku 1987 zahrál po boku Arnolda Schwarzeneggera. Nebylo by tak překvapením, pokud by ho Shane chtěl do svého projektu přizvat.

Ale nevypadá to, že k něčemu takovému dojde. Alespoň ne podle herce Boyda Holbrooka, který v nové verzi ztvární hlavní roli:

"Aktuálně pracuji na filmu Predator, není to pokračování. Shane Black udělal něco naprosto nového, co je zasazeno do světa Predátora, ale současně je to něco nového, pokud jde o příběh, o kterém se bavíme a je to ukotveno v realitě. Je to opravdu neotřelé. Nemyslím si, že uvidíte Schwarzeneggera. Je to trochu ošemetné. Je to horor, je to sci-fi a western."

O menší roli pro Arnolda se mluvilo už u předchozího filmu jménem Predátoři (2010), ale nakonec jsme se nedočkali a vypadá to, že rakouského svalovce neuvidíme ani tentokrát.

Ale to neznamená, že by z toho nemohla být působivá podívaná. Je tu slušná naděje, že to dopadne dobře (Black je šikovný filmař). Na finální hodnocení si ale budeme muset počkat zhruba rok, konkrétně do 8. února 2018.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat