Iron Fist: Jak se Finn Jones připravoval na roli v blížící se komiksové hitovce?

Co herec prozradil?

Už 17. března se dočkáme dalšího seriálu, který vznikl ve spolupráci Netflixu a Marvelu. Samozřejmě, že je řeč o projektu Iron Fist. A pokud budeme soudit podle bratrských sérií, tak se máme na co těšit. 

Hlavní role Dannyho Randa se ujal Finn Jones z Game of Thrones (hlavní ženskou roli si pak v Iron Fistovi zahraje Jessica Henwick, která pro změnu ve Hře o trůny ztvárňuje Nymerii Sand). A právě Finn prozradil, jak se na natáčení komiksového projektu připravoval:

"Oba jsme pracovali na Game of Thrones šest let a nevím, jak vy, ale co jsem se já naučil u seriálu, který je adaptací, je to, jak důležité je pracovat s předlohou, kterou máte před sebou. Víte, shledal jsem čtení komiksů a sledování jiných sérií od Netflixu jako velmi dobrý způsob, jak pochopit myšlenku a tón postavy v seriálu. Velmi se soustředím na naši verzi Dannyho Randa a na to co do role přináším, než abych jen napodoboval to, co už tu bylo."

Je fajn, že chce jít Finn vlastní cestou, ale také má nastudovanou předlohu, takže ví, jaké charakterové rysy jsou pro postavu důležité.

Zřejmě se tak můžeme těšit na další hodně zábavnou a propracovanou podívanou s výtečnými hereckými výkony. Na to už jsme si prostě zvykli a s ničím méně se nesmíříme, že ne?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat