Batman: Film našel režiséra. A je to šikula

Kdo nahradí Bena Afflecka?

Nový sólový film Batmana měl být dítkem Bena Afflecka. Nejen, že má hlavní roli, ale také spolupracoval na scénáři a měl se postarat o režii. Z toho ale nakonec sešlo, oficiálně proto, že Ben chce dát postavě, vše co může a to by podle něj nebylo možné, pokud by se musel sedět na režisérském křesle.

Nakonec tak Warner Bros. muselo pátrat po novém tvůrci. Už ho našlo. A nutno říct, že nesáhlo vedlo. Volba padla na Matta Reevese, který zabodoval díky Úsvitu planety opic (2014):

"Miluji příběh Batmana od doby, kdy jsem byl dítě. Je to tak ikonická a působivá postava, která mě hluboce ovlivňuje. Jsem nesmírně poctěn a nadšen, že budu spolupracovat s Warner Bros. na novém převedení epického a emocionálního příběhu maskovaného bojovníka proti zločinu na stříbrné plátno."

Matt se tedy vyjádřil, jak se dalo čekat, neskrývá nadšení a samozřejmě Batmana zbožňoval už od doby, kdy tahal kačera na pískovišti.

Ale je dobré vědět, že má tuhle postavu rád a potěšující je, že jde o zkušeného a talentovaného filmaře, takže je film v dobrých rukách.

Stále se počítá s tím, že si Affleck zahraje hlavní roli, ale objevují se zvěsti, že by nakonec mohl odstoupit úplně. To ale potvrzeno nebylo.

Pokud jde o datum premiéry, tak to zatím známé není.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat