Zlaté glóby: Je to jedna z nejpřeceňovanějších hereček, prohlásil Donald Trump o Meryl Streep

Nebral se servítky.

Během nedělního udílení Zlatých glóbů si čestnou cenu Cecil B. Demille Award převzala Meryl Streep, která během děkovné řeči zmínila také to, že se jí vůbec nelíbilo, že Donald Trump během kampaně zesměšňoval postiženého reportéra:

"To byla chvíle, kdy osoba, která chtěla usednout na nejrespektovanější místo v naší zemi napodobovala postiženého reportéra, někoho, kdo nemá taková privilegia, moc a možnost bránit se. Svým způsobem mi to zlomil srdce, když jsem to viděla. Nemůžu to stále dostat z hlavy, protože to nebyl film. To byl skutečný život."

A asi vás nepřekvapí, že Trump to nenechal bez reakce. Nejen, že prohlásil, že novináře nezesměšňoval, ale navíc se pustil i do Meryl Streep na svém twitterovém účtu:

"Meryl Streep je jednou z nejpřeceňovanějších hereček v Hollywoodu, nezná mě a minulou noc na mě zaútočila na Zlatých glóbech. Ona je a....."

Které slovo chtěl použít místo teček, to už si musíte doplnit sami (raději nechci hádat).

Jen pro informaci, Meryl má na kontě více než 400 nominací na různé filmové ceny a 157 z nich proměnila. Je také rekordmankou v počtu nominací na Oscara, má jich 19 (proměnila tři) a také má rekordní počet nominací na Zlaté glóby a to 30. Proměnila jich osm a to je opět rekordní číslo.

A to asi nebude náhoda, ani přeceňování, co myslíte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat