Avengers: Infinity War - Ve filmu si zřejmě zahraje představitel Tyriona ze Hry o trůny

Od X-Menů k Avengers.

Už teď je jasné, že v Avengers: Infinity War uvidíme hromadu zajímavých hereček a herců a vypadá to, že k nim přibude další. A to někdo, kdo je velmi dobře známý fandům fantasy i komiksových projektů. Řeč je o Peterovi Dinklage, který ztvárňuje Tyriona Lannistera v kultovním seriálu Game of Thrones, ale také si zahrál Bolivara Traska v X-Men: Budoucí minulost (2014).

Jednání s hercem jsou prý v počátečních fázích, ale pokud to klapne, tak Petera uvidíme jak ve třetích, tak ve čtvrtých Avengers a mělo by jít o výraznou roli. Ale zatím není jasné jakou, veškeré detaily jsou drženy pod pokličkou.

To ostatně platí i pro příběh, víme o něm maximálně to, že v nich uvidíme hromadu postav z marvelovského universa, ale jinak jsou tvůrci poměrně skoupí na slovo.

Můžeme tak jen hádat, koho by si mohl Peter zahrát. Samozřejmě, mnozí asi budou hledat v komiksu podobně vysoké postavy, ale to není nejlepší metoda, protože například v kreslené podobě je Bolivar Trask normální výšky, zatímco ve filmu to zrovna čahoun nebyl. Filmaři nemají žádný problém měnit u postav pohlaví, rasu, i fyzické dispozice, takže výška nehraje žádnou roli.

První díl Avengers: Infinity War dorazí do kin 3. května příštího roku, další pak 2. května 2019.

Koho by si Peter mohl zahrát?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat