Tvůrci American Horror Story a American Crime Story chystají seriál o Monice Lewinsky

Zajímavý námět.

Monicu Lewinsky všichni známe. Jde o bývalou stážistku z Bílého domu, která byla velmi družná v případě tehdejšího prezidenta Billa Clintona. 

Jejich aféra byla v centru dění po dlouhou dobu, věnovaly se jí noviny, spisovatelé, jednoduše bylo jí všude plno. 

Poprask kolem Monicy už sice utichl, ale očividně ne úplně. Vypadá to, že se tvůrci veleúspěšné podívané American Crime Story rozhodli, že by nebylo špatné věnovat jednu řadu právě této šťavnaté události.

Jen tak se jí ale nedočkáme, stanice FX schválila další dvě série American Crime Story a jejich témata už byla vybrána (druhá se bude týkat hurikánu Katrina a třetí vraždy návrháře Gianniho Versace), takže Monica a Bill přijdou na řadu pravděpodobně až za několik let. 

Na druhou stranu, podle některých zdrojů filmaři už na dané sérii pracují a dokonce domlouvají schůzky s herečkami, které považují za vhodné kandidátky na hlavní roli. 

Inspirací pro seriál by se měla stát kniha A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President od Jeffreyho Toobina. Ten mimochodem napsal i knihu, na jejíž motivy vznikla první řada American Crime Story s podtitulem People v. O.J. Simpson.

Věříte, že jde o zajímavý námět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat