Hra o trůny: Závěr sedmé řady je skvělý, slibuje představitelka Aryi Stark

Máme se na co těšit.

Tvůrci populárních seriálů se obvykle snaží držet podrobnosti o příběhu pod pokličkou, co nejlépe to jen jde. Často ani herci neznají jeho detaily, protože dostávají jen část scénáře. Jak jsou na tom hvězdy kultovní fantasy Game of Thrones, tuší, co bude následovat nebo jsou udržovány v nejistotě? To prozradila představitelka Aryi Maisie Williams:

"Hádám na základě zkušeností a pokoušíme se získat odpovědi a informace od scenáristů, ale oni si je dobře střeží. Ale je to vzrušující. Zvlášť konec série. Je to prostě skvělé finále. Jsem díky tomu velmi nadšená, protože jsem oproti ostatním zhruba sérii napřed. Dostala jsem scénáře a je to skvělý materiál, který nikdo jiný neviděl. Ale poté, co si to přečtete, reagujete stylem ´Ale teď chci další řadu." 

Ještě jedné se určitě dočká, už víme, že je v plánu ještě osmá řada, která by měla mít šest dílů. Do konce Hry o trůny nás tedy čeká už jen 13 epizod. Ale určitou naději vyvolává fakt, že se vážně uvažuje o spin-offu.

SOUVISEJÍCÍ: BYLI BYCHOM HLOUPÍ, POKUD BYCHOM NEPŘEMÝŠLELI O DALŠÍM SERIÁLU ZE SVĚTA HRY O TRŮNY, ŘÍKÁ JEDEN Z ŠÉFŮ HBO

Jsem zvědav, jestli bude závěr sedmé řady opravdu tak skvostný, jak slibuje Maisie. Těžko hádat, čeho se v něm dočkáme, protože seriál už stačil předběhnout knižní předlohu. Ani čtenáři tak nevědí, co ve finále sedmé série uvidíme.

Nová řada by měla začít někdy v létě.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat