Tom Hardy chce, aby na novou bondovku dohlédl režisér Temného rytíře

Očekávatelná volba.

Jednou z často řešených otázek ve filmové branži je, kdo bude novým Jamesem Bondem. Daniel Craig už se v minulosti několikrát nechal slyšet v tom smyslu, že se do šance zopakovat si roli agenta 007 zrovna nežene (přestože jsou mu nabízeny astronomické částky). Sice to úplně nevylučuje, ale jasné ano zatím neřekl. Spekuluje se tak o tom, kdo by ho případně mohl nahradit.

Padají různá jména jako je Idris Elba, Aidan Turner nebo Tom Hardy. A poslední zmíněný už má i nápad, kdo by měl 25. bondovku režírovat:

"Christopher Nolan by byl fantastickým režisérem pro bondovský film. Protože Daniel je tak dobrý a to, co udělali Mendes a Barbara (Barbara Broccoli, producentka bondovských film, pozn. redakce) je velmi působivé, bude velmi těžké na to navázat. Zajímá mě, jaký další díl bude a myslím, že když zmíníte někoho jako je Christopher Nolan, je to velmi mocná postava, kterou byste mohli přivést do tohoto světa a která by mohla přinést něco nového a vytvořit něco silného... znovu."

Nebylo by to poprvé, co by Nolan a Hardy spojili síly, takže se pánové znají, což je určitě fajn.

Jenže to, zda se znovu setkají na place (kvůli bondovce) je ve hvězdách. Tom Hardy se vyjadřuje tím stylem, že by na nabídku zahrát si Bonda zřejmě kývl, ale zatím není jasné, zda ji vůbec dostane. A to samé platí pro Nolana. Aktuálně se totiž netuší, kdo by film měl režírovat. Sam Mendes to ale určitě nebude, prohlásil to už před nějakou dobou.

Líbil by se vám Hardy jako Bond a Nolan jako režisér?




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat