Hra o trůny: Opravdu bude mít osmá řada jen šest epizod? A kdy se objeví druhá řada Westworldu?

Šéf programové sekce HBO prozradil pár zajímavých informací.

HBO zatím stále neoznámilo, kdy se dočkáme startu sedmé řady Game of Thrones. Ví se, že to bude později než je zvykem, počítá se s létem, ale konkrétní den nedočkavým fandům prozrazen nebyl.

Co ale bylo řečeno, je to, že by měly mít sedmá a osmá řada dohromady jen třináct dílů (7 + 6) . Stále to platí? Na to odpovídal jeden ze šéfů HBO Casey Bloys:

"Jediná věc, kterou se snažíme vyřešit, je to, kolik epizod chtějí udělat. Stále se to snaží vyřešit, protože podle mě chtějí dát dané řadě správný tvar. Vždy dělají to, o čem si myslí, že je nejlepší verzí seriálu. Je to hlavně o tom, aby jich udělali tolik, aby s tím byli spokojení. Ale já jsem vždy pro to, aby jich bylo víc."

Není překvapením, že by HBO bylo rádo, pokud by vzniklo více dílů. Přece jen, jde o jeden z jejich nejúspěšnějších seriálů vůbec.

Stanice má ale v nabídce i jiné povedené projekty, třeba velkolepé sci-fi Westword. Ale i v jeho případě si na další řadu počkáme. Překvapivě ji neuvidíme tento rok, ale až další:

"Doufám, že Westworld poběží v první polovině roku 2018. Mám dva opravdu skvělé a velké žánrové seriály, ale nerad bych, aby to působilo, že celá naše nabídka je jen o sci-fi věcech. Snažíme se dělat i jiné věci, jako je například blížící se seriál Davida Simonse (řeč o je o seriálu The Deuce, který mapuje vzestup pornoprůmyslu v sedmdesátých letech minulého století, pozn. redakce), děláme rodinné drama Big Little Lies. Snažím se mít v nabídce více variant."

Tak dlouhá pauza mezi první a druhou sérií, jako v případě Westworldu, je poměrně neobvyklá, ale snad to fandové vědecké fikce nějak vydrží.

Jak se vám líbila první řada Westworldu? A myslíte, že by osmá řada Game of Thrones měla mít víc dílů?

Zdroj: IGN, TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat