The Defenders: První fotografie Sigourney Weaver jako záporačka z komiksové týmovky

Sluší jí to.

Když bylo oznámeno, že v komiksové týmovce vznikající ve spolupráci Marvelu a Netflixu nazvané The Defenders uvidíme sci-fi legendu Sigourney Weaver, nejuchali jen tvůrci a herci, ale také hromada diváků po celém světě.

Bohužel ale zatím nevíme, koho si Sigourney zahraje. A nedozvíme se to ani z nové fotografie. Sice bylo prozrazeno, že jméno dané postavy bude Alexandra, ale pokud zapátráte v komiksu, tak zřejmě nenajdete nějakého padoucha, který by se tak jmenoval a byl protivníkem Defenders.

Je tu tak několik možností. Tvůrci dané postavě změnili jméno, případně nepůjde o komiksovou záporačku, ale o novou, vytvořenou speciálně pro seriál nebo si s námi někdo hraje, aby nás zmátl.

Ať už je pravda jakákoliv, pár věcí je jasných. Podle filmařů půjde o hodně drsného protivníka, který bude důstojným soupeřem pro Defenders a také je zřejmé, že Alexandra bude elegantní a mocná žena.

"Sigourney je oním typem osoby, které může být tou nejchytřejší osobou v místnosti, ale také jí uvěříte, že zvládne držet plamenomet. Její postava je v New Yorku velmi mocnou silou. Má všechno, co Sigourney: je sofistikovaná, je intelektuálka, je nebezpečná. Omlouvám se. Teď vám můžu nabídnout jen hromadu přídavných jmen."

To prohlásil showrunner seriálu Marco Ramirez.

Očekává se, že osmidílná minisérie bude mít premiéru někdy v tomto roce.

Nějaký tip, koho by si mohla Sigourney zahrát?


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat