The Defenders: Propojí se seriál s marvelovskými filmy? A spousta skvělých fotek k tomu

Vypadá to skvěle.

Tento rok se odehraje hodně očekávaná událost. Řeč je o komiksové týmovce The Defenders, ve které se sejdou Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) a Iron Fist (Finn Jones).

Už takhle to bude velkolepá podívaná, ale mnohé zajímá, zda neexistuje možnost, že se seriál více propojí s filmy od Marvelu. Přece jen, tenhle komiksový gigant nechává poměrně často prolínat svůj filmový a televizní svět.

SOUVISEJÍCÍ: SIGOURNEY WEAVER JAKO ZÁPORAČKA V THE DEFENDERS NA PRVNÍ FOTCE

Dojde k tomu i v případě The Defenders? Na to odpovídal šéf televizní sekce Marvelu Jeph Loeb:

"Nevím, zda byste se na tuhle otázku ptali, kdybychom byli lékařský, právnický nebo policejní seriál. Myslím, že další věc, která nás odlišuje od, prostě řekněme naší výrazné konkurence, je to, že se odehráváme ve velmi reálném ukotveném světě. Vždy jsme říkali, že je tu pátý Defender a tím je New York."

V New Yorku se objevila hromada filmových hrdinů od Marvelu, takže by to nahrávalo tomu, že se Defenders setkají s dalšími postavami...

"Snažíte se mě nachytat, abych řekl hashtag, vše je propojené. Pokud to bude oprávněné, samozřejmě uděláme, co budeme moci, abychom měli postavy, jejichž příběhové linky se budou propojovat."

To zní slibně. Bylo by fajn, kdybychom se dočkali nějakého sympatického camea, co říkáte?

Naděje na návštěvu z filmového světa, tak určitě zvýší netrpělivost a stejně tak hromada nových fotografií, které nabídl server EW.

Očekává se, že Netflix uvolní osmidílnou první řadu letos v létě.
Zdroj: EW
















Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat