Orange is the New Black: Pátá řada bude výrazně jiná, než předchozí čtyři

V čem?

Málo lidí asi se mnou nebude souhlasit, když prohlásím, že komediální vězeňské drama Orange is the New Black patří k tomu nejlepšímu, co nabízí streamovací gigant Netflix. Jde o zábavný, ale také sympaticky emocionální projekt, který má hromadu fanoušků po celém světě.

Ti se jistě nemůžou dočkat páté řady. U té sice nevím, kdy bude mít premiéru, ale jasná je jedna věc, nová série bude odlišná od těch předchozích. Prozradila to herečka Danielle Brooks (Taystee):

"Pátá řada se odehrává během tří dnů. Uvidíte 13 epizod a zjistíte, co se stalo v období 3 dnů. Tedy, bude to velmi podrobné, velmi intenzivní a měli byste se na to připravit. Připravte si popcorn, kapesníčky a tak dál. Nevím, kdy to vyjde, protože to nám nikdy neříkají, ale bude to někdy v létě."

Už aby to bylo. Je sice pravda, že někteří diváci nebyli úplně spokojeni s třetí řadou, ale ta čtvrtá byla povedená a doufám, že to samé budu moci prohlásit o páté.

Snad nebudou tvůrci příběh příliš natahovat, když bude mapovat jen tři dny, ale filmaři mají k dispozici hromadu zajímavých postav, takže nepředpokládám, že bychom se dočkali nudné podívané.

Která řada Orange is the New Black je vaše oblíbená?

Zdroj: E! News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat