Hvězdné války: Sólový film o Hanu Solovi bude mít možná zpoždění

Co se děje?

První spin-off k hlavní sérii filmů Star Wars nazvaný Rogue One je jednoznačným úspěchem. Jeho celosvětové tržby jsou něco kolem 800 milionů dolarů, recenze také veskrze chválí, takže by se dalo očekávat, že Disney, potažmo Lucasfilm se bude snažit dostat další spin-off, tentokrát o mladém Hanu Solovi, do kin, co nejdříve.

Dosud se věřilo, že se premiéra odehraje 24. května 2018, ale jak to tak vypadá, budeme si muset ještě pár měsíců počkat a Han Solo dorazí na stříbrná plátna až v prosinci. Konkrétně 13. prosince 2018.

Není to až takovým překvapením, protože poslední dva filmy Star Wars také odstartovaly v posledním měsíci roku a jak víme, oba uspěly, takže Disney zřejmě nechce nic riskovat a vsadí na jistotu. Ostatně, i osmá epizoda bude mít premiéru v prosinci, přesněji řečeno 14. prosince 2017.

Zatím se neobjevily informace, že by se měla posunout produkce, dál se počítá s tím, že odstartuje příští měsíc, změnit se mělo pouze datum premiéry.

Je ale na místě upozornit, že jde zatím o nepotvrzenou informaci, ovšem dávalo by smysl, pokud by se k tomu kroku Disney opravdu rozhodl.

Režii filmu si vzali na starost Chris Miller a Phil Lord, hlavní roli ztvární Alden Ehrenreich, Landa Calrissiana si zahraje Donald Glover a těšit se můžeme i na Emilii Clark z Game of Thronnes.

Zajdete do kina na film o mladém Hanu Solovi?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat