Expendables: Postradatelní - Dočkáme se v blízké budoucnosti čtvrtého dílu?

Odpoví sám Sylvester Stallone.

Třetí díl akční série The Expendables nedopadl zrovna nejlépe. Tvůrci se rozhodli, že bude dobré snížit přístupnost a oslovit tím větší množství diváků, ale stal se naprostý opak a tržby byly nejslabší z celé série (noví diváci se nehrnuli a fandové předchozích dílů byli naštvaní, protože se ubralo na drsnosti). Film při rozpočtu 90 milionů dolarů vydělal necelých 215 milionů, což stěží stačilo na to, aby se zaplatil (traduje se, že je nutné utržit nejméně 2,5x rozpočtu, aby se projekt dostal do černých čísel).

Duchovní otec Postradatelných Sylvester Stallone si tak sypal popel na hlavu a přiznal, že to byla chyba. Ovšem, více než omluvy asi diváky zajímá to, zda se dočkáme dalšího dílu. Přece jen, budoucnost byla po fiasku s trojkou dost nejistá.

S odpovědí přišel Stallone na svém Facebooku, kde zveřejnil následující video:



Z něj jsme se dozvěděli, že natáčení začne v neupřesněný měsíc tohoto roku, takže se dá očekávat, že premiéra by se měla odehrát někdy v příštím roce.

Zatím není jasné, kdo se kromě Stalloneho vrátí (očekává se, že určitě uvidíme Jasona Stathama a Arnolda Schwarzeneggera), ani to, jakou bude mít film přístupnost, ale věřím, že bude "eRková" (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby). Snad se tvůrci poučili.

Těšíte se na další film ze série?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat