Donald Trump se vysmívá Arnoldu Schwarzeneggerovi. Co na to rakouský svalovec?

Donald dráždí svalnatou kobru bosou nohou.

Jelikož se Donald Trump připravuje na prezidentskou roli, bylo nutné najít nového moderátora pro reality show The Celebrity Apprentice. Tím se nakonec stal Arnold Schwarzenegger.

Ten sice doufal, že jeho verze pořadu pokoří v případě sledovanosti Donaldovu, ale to nevyšlo. Vůbec nevyšlo. Premiérový díl si pustilo o 43 % méně diváků, než premiéru předchozí série, kterou měl na starosti Trump.

Ten pak na Twitteru napsal:

"Wow, sledovanost je venku a Arnold Schwarzenegger byl ´převálcován´ (nebo zničen) ve srovnání s mašinou na sledovanost, DJT. Tolik k tomu, že je někdo filmová hvězda - a to bylo srovnání jeho 1. řady a mé 14. řady. Teď ho srovnejte s mou první řadou."

Arnold se ale nenechal vyprovokovat a reagoval poměrně klidně:

"Není nic důležitějšího než lidská práce, Donalde Trumpe. Přeji vám vše nejlepší a doufám, že budete pracovat pro VŠECHNY americké lidi stejně agresivně jako jste pracoval pro svou sledovanost."

Ego Donaldo Trumpa bylo určitě pohlazeno tím, že jeho verze byla úspěšnější, ale ani tak asi není úplně moudré vysmívat se někomu, kdo má biceps větší než někteří lidé hlavu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat