Co říká Ryan Reynolds na to, že Deadpool nebyl nominovaný na Oscara?

A jak reagoval tvůrce postavy?

Přestože byl Deadpool nominován na dva Zlaté glóby (nejlepší herec a nejlepší komedie), asi jen málokdo očekával, že film bude figurovat mezi kandidáty na Oscara (přehled nominovaných). Na to je Akademie filmového umění a věd příliš zkostnatělá.

Dalo se tedy čekat, že Ryan Reynolds vyjde naprázdno, ale to nemění nic na faktu, že to spoustu lidí naštvalo. Ale co na to sám herec?

"Pravidelně naplánovaný lechtací souboj v kempu Deadpool stále běží. Gratuluji všem nominovaným za jejich brilantní filmy. #Oscars2017"

Pokud si nejste jistí, co tím chtěl Ryan říct, tak odkazuje na svou reakci poté, co nevyhrál Zlatý glóbus, kdy se začal ocumlávat s kolegou Andrew Garfieldem (video), který byl také mezi nominovanými.

Zahořklý není ani tvůrce postavy Deadpool Rob Liefeld. Ten se sice nechal slyšet, že pokud Ryan nezíská Zlatý glóbus, udělá poprask (nakonec k tomu ale nedošlo), ovšem v případě Oscarů pravděpodobně očekával, že Deadpool nebude nominován a tak je v klidu:

SOUVISEJÍCÍ: POKUD DEADPOOL NEDOSTANE ZLATÝ GLÓBUS, UDĚLÁM NA PÓDIU RACHOT, PROHLÁSIL ROB LIEFELD

"Chtěl bych jen poznamenat, že bych neřekl, že byl Deadpool ignorován. Film ovlivnil a nadchnul spoustu lidí z celého světa. Mise splněna."

To bezesporu. Film se stal jedním z nejlépe hodnocených a nejvýdělečnějších filmů minulého roku a také nejúspěšnějším projektem s přístupností R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby) všech dob.

Zasloužil si Deadpool nominaci?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat