Pokud nedostane Ryan Reynolds Zlatý glóbus za Deadpoola, udělám na pódiu rachot, prohlásil tvůrce

Během slavnostního večera by mohlo být veselo.

Zlaté glóby jsou nejen televizní, ale i filmové ceny. A jedním z nominovaných je tak i Ryan Reynolds a to v kategorii nejlepší mužský herecký výkon v komedii/muzikálu.

Jestliže jste viděli film Deadpool, tak s výběrem poroty jistě souhlasíte. Ale samozřejmě není jisté, že herec cenu dostane. Ovšem, to by tvůrce postavy Deadpool Rob Liefeld nesl s velkou nelibostí:

"Nakonec to, co vždy říkám lidem je to, že tenhle film má srdce. Jedno velké bijící srdce a jeho fyzickým odrazem je Ryan. Takže ti chlape říkám, možná vezmu pódiem útokem, pokud cenu nevyhraje. Já tomu chlape věřím. Naprosto věřím tomu, že jeho práce se dočká uznání. Budu tam sedět a říkat si, ´Jaký herecký výkon, který jsem viděl minulý rok se s tímto může rovnat? A není jich zrovna moc. Myslím si, pokud jde o herce, rozsah, výkon, Ryan..., není snad v každém snímku toho zatracenýho filmu? Tím myslím, že to dal. A důvod, proč je film tak skvělý a vydělal téměř 800 milionů dolarů a srdce stále bilo a lidé kupovali lístky je to, že tenhle film zbožňovali."

V dané kategorii bude muset Ryan poměřit síly se zdatnou konkurencí, dalšími nominovanými jsou Colin Farrell za The Lobster, Ryan Gosling za La La Land, Hugh Grant za Florence Foster Jenkins a Jonah Hill za War Dogs.

A ač držím Ryanovi palce, tak se klidně můžeme dočkat toho, že Rob Liefeld vyběhne na pódium a členy poroty pěkně pokárá.

Udílení cen se odehraje v neděli.

Zaslouží si Ryan Zlatý glóbus?

Zdroj: FilmiBeat
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat