Batman: Skvělý obrázek zabijáka Deathstrokea ze sólovky Batmana

Jak bude vypadat?

Situace kolem sólového filmu Netopýřího muže nazvaného jednoduše The Batman je trošku složitější a zatím není úplně jasné, kdy se rozběhne natáčení, ale už tak prosakují na veřejnost zajímavé informace.

Aktuálně tu například máme obrázek padoucha Deathstrokea, kterého ztvární svalovec Joe Manganiello. Právě on snímek zveřejnil na svém Twitteru a neskrýval nadšení.

Není se čemu divit, kostým, respektive brnění, vypadá velmi dobře. Samozřejmě je možné, že finální verze bude trochu odlišná, ale už takhle varianta vypadá skvěle, co říkáte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Stejně jako Suicide Squad bude i tohle totální píčovina. Nechápu logiku DC. Chce se vyrovnat MARVELu, ale mění herce v každém díle. Když už s nimi dělají filmy, ať je hrají herci ze seriálů. Will Smith je dobrý herec, ale Deadshot byl a navždy bude Michael Rowe. To je jako kdyby Downey hrál Ironmana v Ironmanovi ale v Avengerech ho hrál třeba Will Smith. Jiný člověk, navíc jiná etnika.. Nechápu...
    To samé se dá říct v případě cpt. Boomeranga, Flashe, který bude letos následovat, a právě Deathstroka. Kdo viděl Deathstroka v podání Mannu Bennetha, dá mi za pravdu, že tohle bude stát opravdu za ho...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já upřímně řečeno mám také raději přístup Marvelu, kdy propojuje oba světy, seriálový a filmový.

      Vymazat