Batman: Bez skvělého scénáře nový film o Netopýřím muži nebude, prohlásil Ben Affleck

Ten se s tím nemazlí.

Jednou z nejsympatičtějších věcí na jinak spíše chladně přijatém komiksovém spektáklu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) byl Ben Affleck v roli Bruce Waynea/Batmana. A to přes fakt, že mnozí původně nadávali, když bylo oznámeno, že si právě on Temného rytíře zahraje.

Jak se ale ukázalo, Ben byl dobrou volbou a tak ho uvidíme nejen v několikadílném filmu Justice League, ale také se chystá další sólový film Batmana. Ten bude navíc Ben režírovat a spolupracuje i na scénáři. A právě ten je pro něj extrémně důležitý:

"Nic není vytesáno do kamene a ještě neexistuje scénář. Pokud to nebude tak skvělé, jak si myslím, neudělám to."

Je pravda, že v případě filmů, které Affleck dosud režíroval, byl děj velmi dobře propracovaný, takže není šokem, že trvá na špičkovém scénáři. Nechce si pokazit pověst.

O filmu, který ponese jednoduché jméno The Batman se zatím ví to, že se hlavní role a režisérského/spoluscenáristického křesla ujme Affleck a těšit se můžeme i na Jeremy Ironse (Alfred), J.K. Simmonse (komisař Gordon) a Joea Manganiella (Deathstroke).

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno, ale Affleck naznačil, že pokud vše půjde dobře, první klapka padne na jaře tohoto roku.

Jak se vám Ben jako Batman líbí?

Zdroj: The Guardian
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat